Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Külüstür dokumalarda yapı dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni yapılarda (ekol, düzenışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir manzara anında insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya dürüst açılmaktadır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok daha düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı Yangın Merdiveni Kapısı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yekûn çıkış genişliği, 32 nci maddeye bakarak hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki mecmu kullanıcı saykaloriın vahit vâsilikten geçen kişi nüshasına departmanü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan değerden az mümteni.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişmiş olur.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Vahit Kanatlı Yangın Bapları; Vahit kanatlı tasarımıyla, mikro mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak güvenli bir çıkış sağlar.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal etmek ve montajını salgılamak binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page